19 sonuçtan 10-18 arası gösteriliyor

Kapya Biber

Kapya Biber: Hem Lezzet Hem de Sağlık İçin Mükemmel Bir Tercih Kapya biber, parlak kırmızı rengi, tatlımsı tadı ve çok

Köy Biberi

Köy biberi, adından da anlaşılacağı üzere köylerde yetiştirilen, genellikle organik yöntemlerle üretilen ve geleneksel tatlara sahip olan bir biber çeşididir. Boyutları, renkleri ve acılık dereceleri yetiştiği bölgeye ve çeşidine göre değişiklik gösterir.

Lolorosso | Kırmızı

Lolorosso, İtalyanca'da "kırmızı" anlamına gelen ve ülkemizde de popülerleşen, kıvırcık yapısı ve canlı kırmızı rengi ile dikkat çeken bir marul türüdür. Salatalara hem görsel hem de lezzet açısından önemli bir katkı sağlayan lolorosso, sağlık açısından da birçok fayda sunar.

Mango

Mango, sıcak ülkelerin eşsiz lezzetlerinden biridir. Parlak sarı, turuncu veya kırmızı kabuğunun altında tatlı ve sulu bir etle sizi bekleyen mango, hem damak zevkinizi tatmin eder hem de sağlığınıza birçok fayda sağlar.

Marul

Marul, papatyagiller familyasına ait, yaprakları sebze olarak tüketilen, bir yıllık bir bitkidir. Farklı çeşitleri bulunan marul, salataların vazgeçilmez malzemelerinden biridir. Hem lezzetli hem de besleyici olan marul, sağlığımız için birçok fayda sunar.

Maydanoz

Maydanoz, Akdeniz mutfağının vazgeçilmezlerinden biri olan, küçük, tüylü yapraklarıyla bilinen aromatik bir bitkidir. Sadece lezzet vermekle kalmaz, aynı zamanda sağlığımız için de oldukça faydalıdır.

Salatalık | Çengelköy

Çengelköy salatalığı, adını yetiştirildiği İstanbul'un Çengelköy ilçesinden alan, eşsiz lezzeti ve tazeliğiyle bilinen bir salatalık çeşididir. Türkiye'nin birçok bölgesinde yetiştirilmesine rağmen, Çengelköy'de yetişen salatalıkların kendine özgü bir aroması ve kıtırlığı vardır.

Sivri Biber

Sivri biber, mutfaklarımızın vazgeçilmezlerinden biridir. Uzatılmış, sivri şekli ve parlak rengi ile hemen dikkat çeker. Hem taze hem de kurutulmuş olarak tüketilen sivri biber, hem lezzetli hem de sağlıklı özellikleriyle öne çıkar.

Taze Fasülye

Taze fasulye, yaz aylarının vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Hem çiğ olarak tüketilebilen hem de çeşitli yemeklerde kullanılan taze fasulye, hem lezzetli hem de sağlıklı özellikleriyle öne çıkar.